Blog-pagina actief per mei 2017


Onze website is nu bijna twee jaar in de lucht. Niet dat we nu zo veel hits hebben, maar daar was de website in ook niet voor bedoeld.
Wél voor het geven van duidelijke informatie zonder daarbij terug te vallen op de zoveelste herhaling van de publicaties van een fabrikant of van een andere website.

Té vaak wordt naar onze mening op websites de tekst van een nieuwsbericht van een leverancier simpelweg gekopieerd om maar een nieuw artikel te genereren.

Om die reden heeft onze deze website nooit veel updates gehad. Het is tenslotte niet ons werk om webcontent te genereren, maar juist om 3D prints te maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor klanten. Zowel kant-en-klare ontwerpen, maar ook het maken van eigen ontwerpen of ontwerpen in opdracht.

Veel tijd om aan de website te werken hadden we dus niet, maar we gaan proberen daar verandering in aan te brengen. Met ingang van mei 2017 is een blogpagina aan de website toegevoegd.

We gaan proberen daar elke week een stukje te plaatsen dat te maken heeft met 3D printen.
Dit kan van alles zijn. Informatie over materialen, over eigen ervaringen, over teleurstellingen en successen. Maar ook tips en handigheidjes voor andere 3D printer gebruikers.

We houden u op de hoogte.